Privacy Statement

Werkingssfeer. Dit Privacy Statement is uitsluitend van toepassing op het gebruik van de websites van Stichting NHL (NHL). Dit betekent onder meer dat dit Privacy Statement niet van toepassing is op websites van derden die door middel van links met de websites van de NHL zijn verbonden.

Persoonsgegevens. De NHL gaat zorgvuldig met je persoonsgegevens om en verwerkt deze in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. Hieronder tref je aan wat er gebeurt als je de websites bezoekt.

Cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door de websites op je computer, tablet of telefoon worden geplaatst. Cookies bevatten alleen een uniek nummer en kunnen je computer, tablet of telefoon of de bestanden daarop niet beschadigen.

Als je de websites van de NHL bezoekt, plaatst de NHL functionele cookies. Dit zijn cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website. Er worden hierbij geen persoonsgegevens van je verwerkt.

De NHL maakt ook gebruik van Google Analytics om het gebruik van de websites te analyseren. Op basis daarvan kan de NHL de websites verbeteren en aanpassen aan de behoefte van de bezoekers. Google Analytics is zo ingesteld dat de NHL geen persoonsgegevens van je verwerkt.

Als je heb aangegeven dat cookies zijn toegestaan, zal de NHL soms advertising cookies  plaatsen om je, na het bezoek aan de websites, relevante advertenties te tonen in de inhoudsnetwerken van Google en op Social Media. Deze cookies worden gebruikt om de getoonde advertenties zo relevant mogelijk voor je te maken en te baseren op je eerdere websitebezoek.

Als je hebt aangegeven dat cookies niet zijn toegestaan, zal de NHL geen advertising cookies plaatsen.

De door de websites van de NHL geplaatste cookies kun je zelf verwijderen, omdat deze op je computer, tablet of telefoon zijn opgeslagen. Uitleg hierover vind je veelal onder Help in de toolbar van je browser.

Wijzigingen. De NHL kan te allen tijde wijzigingen aanbrengen in de verwerking van de persoonsgegevens bij het gebruik van de websites. De gewijzigde verwerking zal in dit Privacy Statement worden vermeld. Door het raadplegen van dit Privacy Statement, kun je op de hoogte blijven van mogelijke wijzigingen.

Vragen. Als je vragen hebt over dit Privacy Statement, de verwerking van je persoonsgegevens of de websites, kun je contact opnemen met de NHL via info@nhl.nl.

Disclaimer. Naast deze Privacy Statement is een Disclaimer van toepassing op de websites. Bekijk hier de disclaimer