Let op! NHL en Stenden gaan fuseren. Ga naar de Ocean Technology opleidingspagina op nhlstenden.com voor de juiste informatie.

Kenmerken van de studie

De opleiding Ocean Technology is erg praktijkgericht. Je werkt tijdens je studie aan verschillende praktijkprojecten. Maar de opleiding biedt meer!

Meer typisch Ocean Technology:

  • Studeren in unieke maritieme omgeving
    Studeren aan het MIWB betekent studeren op een unieke plek: op het Waddeneiland Terschelling. Op Terschelling zijn alle faciliteiten aanwezig om je te vermaken in je vrije tijd. Bijvoorbeeld kitesurfen of zeilen, een prachtig strand en een actief studentenleven. In de winter is het wat rustiger op het eiland, maar juist dan bloeit de studentenvereniging op. Je hoeft je dus niet te vervelen!
  • Uitstekende faciliteiten en docenten
    Het MIWB bestaat al meer dan 140 jaar en is uitgegroeid tot één van de best uitgeruste nautische en technische instituten in Nederland. Het heeft unieke simulatoren, een eigen opleidingsvaartuig, goed ingerichte practicumlokalen en werkplaatsen, eigen studentenhuisvesting en een eigen restaurant. De docenten komen uit het werkveld en kunnen je de meest up-to-date kennis bijbrengen.
  • Persoonlijke omgeving en aandacht
    Je kunt altijd bij iemand langskomen als er vragen zijn. Iedereen kent elkaar. Je bent geen nummer.

Studie in cijfers

Studie in cijfers: Ocean Technology