Voorlichtingsbijeenkomst Master of Marine Shipping Innovations

dinsdag 09 mei 2017, 09:30 uur tot 11:30 uur - MIWB

U bent welkom op de voorlichtingsbijeenkomst op 9 mei 2017 van 9.30-11.30 uur op het Maritiem Instituut Willem Barentsz op Terschelling. Alles wat u wilt weten over het studieprogramma, studeren naast uw werk, de kosten en andere praktische zaken, komt aan bod.

Intakegesprek

Voor deze opleiding geldt een intakeprocedure (zie bijlage). Deze bestaat uit een intakegesprek en enkele toetsen (zie hieronder). Tijdens het intakegesprek spreekt u met twee masterdocenten over uw ervaring, motivatie voor en verwachtingen van de master. Dit gesprek vindt plaats op 9 mei 2017 in de middag op het MIWB. De planning van de gesprekken zal tijdens het ochtendprogramma bekend worden gemaakt. Met de planning houden we rekening met de vertrektijd van de snelboot naar Harlingen van 16.15 uur.  

Dit kunt u doorgeven door uiterlijk 1 mei een e-mail te sturen naar: k.zuidema@nhl.nl.  Geef bij uw aanmelding aan of u ook een intakegesprek wilt voeren en naar welke leerlijn (maritieme technologie, nautische specialismen of maritiem ontwerp) uw interesse uitgaat.

Kunt u er niet bij zijn op 9 mei? Maar wilt u wel graag meer informatie en/of een intakegesprek? Laat het dan ook weten, dan bekijken we de mogelijkheden.